ΥΛΙΚΑ
4 σκαλοπινια απο μοσχαρι
4 φετες προσουτο
φασκομηλο (φρεσκο)
1/2 ποτηρι λευκο κρασι
ελαιολαδο
1κσ βουτυρο
αλατι
πιπερι
αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το κρεας (να γινουν λεπτες φετες).Σε καθε φετα απλωνουμε μια φετα προσουτο και ενα φυλλο φασκομηλο(για καλυτερο αποτελεσμα τα στερεωνουμε με οδοντογλυφιδα).Αλευρωνουμε και τα σωταρουμε και απο τις 2 πλευρες.Αλατοπιπερωνουμε,σβηνουμε με λευκο κρασι και αφου προσθεσουμε λιγο βουτυρο,αφηνουμε να δεσει και το φαγητο μας ειναι ετοιμο.Σερβιρουμε πατατες,ρυζι `η λαχανικα.
4 σκαλοπινια απο μοσχαρι
4 φετες προσουτο
φασκομηλο (φρεσκο)
1/2 ποτηρι λευκο κρασι
ελαιολαδο
1κσ βουτυρο
αλατι
πιπερι
αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε το κρεας (να γινουν λεπτες φετες).Σε καθε φετα απλωνουμε μια φετα προσουτο και ενα φυλλο φασκομηλο(για καλυτερο αποτελεσμα τα στερεωνουμε με οδοντογλυφιδα).Αλευρωνουμε και τα σωταρουμε και απο τις 2 πλευρες.Αλατοπιπερωνουμε,σβηνουμε με λευκο κρασι και αφου προσθεσουμε λιγο βουτυρο,αφηνουμε να δεσει και το φαγητο μας ειναι ετοιμο.Σερβιρουμε πατατες,ρυζι `η λαχανικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου