Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. λιγκουινι
8 μανιταρια
1 ντοματα (κομμενη σε κυβους-χωρις σπορους) `η 6 ντοματινια(κομμενα στα 4)
σκορδο
αλατι
πιπερι
3 κσ ελαιολαδο
μαιντανος (ψιλοκομμενος)
παρμεζανα τριμμενη 





ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε τα ζυμαρικα να βρασουν σε αλατισμενο νερο.Ζεσταινουμε το ελαιολαδο και σωταρουμε τα μανιταρια και το σκορδο.Προσθετουμε την ντοματα,αλατι,πιπερι,μαιντανο και τα βρασμενα (και στραγγισμενα )ζυμαρικα και αφου ανακατεψουμε,σερβιρουμε με τριμμενη παρμεζανα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου