ΥΛΙΚΑ
300 γρ. αλευρι
3 αυγα φρεσκα
αλατι
νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοσκινιζουμε το αλευρι.Προσθετουμε τα αυγα,μια πρεζα αλατι και ζυμωνουμε.Εαν χρειαστει ,προσθετουμε λιγο νερο,ωστε να εχουμε ενα ζυμαρι μαλακο ,ευπλαστο.Το αλευρωνουμε,το σκεπαζουμε και το αφηνουμε να ξεκουραστει για 15 λεπτα.Μετα, το κοβουμε σε μικρα κομματια και το καθε ενα απο αυτα το ανοιγουμε με πλαστη σε λεπτα φυλλα.Το κοβουμε σε ασυμμετρα κομματια και αφου, τα απλωσουμε σε δισκο,τα αλευρωνουμε και τα αφηνουμε να στεγνωσουν λιγο.Εαν φτιαξετε αρκετη ποσοτητα,μπορειτε να τα διατηρησετε στην καταψυξη για 15 ημερες περιπου.
300 γρ. αλευρι
3 αυγα φρεσκα
αλατι
νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοσκινιζουμε το αλευρι.Προσθετουμε τα αυγα,μια πρεζα αλατι και ζυμωνουμε.Εαν χρειαστει ,προσθετουμε λιγο νερο,ωστε να εχουμε ενα ζυμαρι μαλακο ,ευπλαστο.Το αλευρωνουμε,το σκεπαζουμε και το αφηνουμε να ξεκουραστει για 15 λεπτα.Μετα, το κοβουμε σε μικρα κομματια και το καθε ενα απο αυτα το ανοιγουμε με πλαστη σε λεπτα φυλλα.Το κοβουμε σε ασυμμετρα κομματια και αφου, τα απλωσουμε σε δισκο,τα αλευρωνουμε και τα αφηνουμε να στεγνωσουν λιγο.Εαν φτιαξετε αρκετη ποσοτητα,μπορειτε να τα διατηρησετε στην καταψυξη για 15 ημερες περιπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου