Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ,ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ, ταλιατελες
20 μυδια
6 ντοματινια κομμενα στα 4
100 γρ. σπανακι φρεσκο
2κσ ελαιολαδο
1/2 ποτηρι λευκο κρασι
μαιντανος
σκορδο
1/2 φακ. κροκος Κοζανης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και πλενουμε τα μυδια.Βαζουμε το νερο (με αλατι) να βρασει για τα ζυμαρικα και τα βραζουμε για 5 λεπτα.Σωταρουμε το σκορδο ,τα μυδια ,σβηνουμε με λευκο κρασι και προσθετουμε τα ντοματινια,τον μαιντανο και σκεπαζουμε το σκευος μεχρι να ανοιξουν τα μυδια.Στραγγιζουμε τα ζυμαρικα μας και τα προσθετουμε στην σαλτσα.Βαζουμε και τον Κροκο Κοζανης,ανακατευουμε καλα και σερβιρουμε με φρεσκοτριμμενο πιπερι και μαιντανο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου