Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ

 ΥΛΙΚΑ
300 γρ. μοσχαρι
3 πατατες
2 καροτα
1 κρεμμυδι
σελινο
1 σκορδο
1 φρεσκια ντοματα(ξεφλουδισμενη και κομμενη σε κυβους)
ελάιολαδο
αλατι
πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε καλα το μοσχαρι και το κοβουμε σε μικρα κομματια.Πλενουμε και κοβουμε τα λαχανικα σε κυβους.Ζεσταινουμε το ελαιολαδο και σωταρουμε το μοσχαρι,το κρεμμυδι,το σκορδο,το σελινο,το καροτο και τις πατατες.Τελος,προσθετουμε και την ντοματα,αλατοπιπερωνουμε,προσθετουμε ζεστο νερο(να καλυφθουν τα υλικα μας) και αφηνουμε να βρασει σε μετρια φωτια μεχρι να μαλακωσει το μοσχαρι και να χυλωσει η σουπα μας.(Ελεγχουμε συχνα την σουπα μας και αν χρειαστει , προσθετουμε ζεστο νερο).Οταν ειναι ετοιμη,προαιρετικα,προσθετουμε 1κγλ. βουτυρο και λιγο φρεσκο θυμαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου