ΥΛΙΚΑ
1 γαλλικη σαλατα
1 λολα κοκκινη
1/2 κοκκινη πιπερια
1 καροτο(καθαρισμενο και κομμενο σε πολυ λεπτες λωριδες)
8 μυδια(βρασμενα και καθαρισμενα)
2 πλοκαμια χταποδιου(βρασμενο και κομμενο)
1 σουπια μετρια καθαρισμενη(βρασμενη και κομμενη)
ελαιολαδο
χυμο ενος λεμονιου
αλατι
πιπερι
ανιθος
μουσταρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και κοβουμε την σαλατα,την λολα και την πιπερια.Τα βαζουμε σε βαθυ σκευος,προσθετουμε το καροτο και τα βρασμενα θαλασσινα .Ετοιμαζουμε την σαλτσα μας,ανακατευοντας καλα 3 μερη ελαιολαδο,1 μερος χυμο λεμονιου,1/2 κουτ.γλ. μουσταρδα,αλατι,πιπερι,ανιθο ψιλοκομμενο και την προσθετουμε στα υπολοιπα υλικα.Ανακατευουμε καλα και σερβιρουμε.
1 γαλλικη σαλατα
1 λολα κοκκινη
1/2 κοκκινη πιπερια
1 καροτο(καθαρισμενο και κομμενο σε πολυ λεπτες λωριδες)
8 μυδια(βρασμενα και καθαρισμενα)
2 πλοκαμια χταποδιου(βρασμενο και κομμενο)
1 σουπια μετρια καθαρισμενη(βρασμενη και κομμενη)
ελαιολαδο
χυμο ενος λεμονιου
αλατι
πιπερι
ανιθος
μουσταρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και κοβουμε την σαλατα,την λολα και την πιπερια.Τα βαζουμε σε βαθυ σκευος,προσθετουμε το καροτο και τα βρασμενα θαλασσινα .Ετοιμαζουμε την σαλτσα μας,ανακατευοντας καλα 3 μερη ελαιολαδο,1 μερος χυμο λεμονιου,1/2 κουτ.γλ. μουσταρδα,αλατι,πιπερι,ανιθο ψιλοκομμενο και την προσθετουμε στα υπολοιπα υλικα.Ανακατευουμε καλα και σερβιρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου