Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΕΚ,ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. πεννες
4 φετες σπεκ κομμενο σε μικρες λωριδες
1 ματσακι ροκα ψιλοκομμενη
1 ντοματα ξεφλουδισμενη και ψιλοκομμενη
8 ντοματινια κομμενα στα 4
σκορδο
ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
τριμμενη παρμεζανα
1/2 ποτ. λευκο κρασι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε τα ζυμαρικα να βρασουν σε αλατισμενο νερο.Σε βαθυ σκευος σωταρουμε το σπεκ,το σκορδο και σβηνουμε με λευκο κρασι.Αφηνουμε να εξατμιστει,προσθετουμε την ντοματα και τα ντοματινια με 1κσ.νερο απο τα ζυμαρικα που βραζουν και αφηνουμε να βρασουν μεχρι να δεσει η σαλτσα μας.Προσθετουμε τα στραγγισμενα ζυμαρικα,την ροκα και 1κσ. παρμεζανα και αφου ανακατεψουμε,σερβιρουμε με φρεσκοτριμμενο πιπερι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου