Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΖΕΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

ΥΛΙΚΑ
180 γρ. πεννε
1 ψαρονεφρι μικρο
10 ντοματινια κομμενα στα 4
15 γρ. κουκουναρι  καβουρδισμενο
1 ματσακι ροκα 
παρμεζανα τριμμενη
ελαιολαδο
σκορδο
αλατι
πιπερι
μαιντανος
κρεμα μπαλσαμικο(προαιρετικα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε τα ζυμαρικα μας να βρασουν σε αλατισμενο νερο (al dente).Πλενουμε την ροκα και τα ντοματινια και τα κοβουμε  (αν η ροκα ειναι baby την αφηνουμε ολοκληρη).Πλενουμε, κοβουμε το χοιρινο σε φετες και αφου αλατοπιπερωσουμε, το ψηνουμε σε τηγανι -σχαρα.Οταν ειναι ετοιμο,το κοβουμε σε μακροστενες λωριδες( ζουλιεν).Στραγγιζουμε τα ζυμαρικα και τα βαζουμε σε βαθυ σκευος.Πολτοποιουμε το σκορδο,το ανακατευουμε με πολυ λιγο ελαιολαδο και το βαζουμε στα ζυμαρικα (εναλλακτικα,μπορειτε να χρησιμοποιησετε και πολτο σκορδου).Προσθετουμε και τα υπολοιπα υλικα στο σκευος με τα ζυμαρικα και ανακατευουμε καλα.(Δοκιμαζουμε ξανα,μηπως χρειαζεται να προσθεσουμε αλατι).Σερβιρουμε αμεσως,αφου περιχυσουμε με κρεμα μπαλσαμικο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου