Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 ΥΛΙΚΑ
2 τσιπουρες
10 μανιταρια
2 καροτα
10 ελιες
φρεσκια ριγανη
αλατι
πιπερι
1 ποτηρι κρασι λευκο
2 φρεσκα κρεμμυδακια
ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και πλενουμε καλα τα ψαρια.Αλατοπιπερωνουμε και τα βαζουμε σε αντικολλητικο ταψακι.Καθαριζουμε και κοβουμε τα φρεσκα κρεμμυδακια,τα μανιταρια και τα καροτα και τα προσθετουμε στο ταψακι.Βαζουμε και τις ελιες(ολοκληρες `η καθαρισμενες),το κρασι,την φρεσκια ριγανη,ραντιζουμε με ελαιολαδο και,αφου καλυψουμε με αλουμινοχαρτο,ψηνουμε στους 200  βαθμους για 15 λεπτα και στην συνεχεια βγαζουμε το αλουμινοχαρτο και ψηνουμε για αλλα 10 λεπτα.Συνοδευεται ιδανικα  με λευκο ρυζι.Καλη σας ορεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου