Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΕΝΝΕ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ

ΥΛΙΚΑ
180 γρ.πεννε
150 γρ. μπροκολο βρασμενο
200ml κρεμα γαλακτος
8 ντοματινια κομμενα στα 4
100γρ. γκοργκοντζολα
10 γρ.κουκουναρι καβουρδισμενο
αλατι
πιπερι
παρμεζανα τριμμενη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε τα ζυμαρικα μας να βρασουν σε αλατισμενο νερο.Οταν ειναι ετοιμα,τα στραγγιζουμε (κραταμε λιγο απο το νερο που βρασανε).Σε βαθυ σκευος ,βαζουμε την κρεμα γαλακτος και ζεσταινουμε σε μετρια φωτια.Προσθετουμε την γκοργκοντζολα και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να λιωσει.Συνεχιζουμε,προσθετοντας το βρασμενο μπροκολο, τα ντοματινια,το κουκουναρι,τα στραγγισμενα ζυμαρικα και 1 φλιτζανι μικρο νερο απο το νερο που βρασαμε τις πεννε.Ανακατευουμε,αλατοπιπερωνουμε ,προσθετουμε και τριμμενη παρμεζανα και το φαγητο μας ειναι ετοιμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου