Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ
180 γρ. σπαγγετι
2 κολοκυθακια μετρια
8 μανιταρια
250-300 γρ. φιλετο κοτοπουλο
6 ντοματινια
1κσ ψιλοκομμενο μαιντανο
αλατι
πιπερι
σκορδο
ελαιολαδο
τριμμενη παρμεζανα
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε καλα το κοτοπουλο,το αλατοπιπερωνουμε και το ψηνουμε σε τηγανι-σχαρα .Κοβουμε τα κολοκυθακια και τα μανιταρια σε φετες και τα ψηνουμε και αυτα.Βαζουμε τα ζυμαρικα να βρασουν σε αλατισμενο νερο.Πλενουμε και κοβουμε τα ντοματινια στα 4 και τα βαζουμε σε βαθυ σκευος.Οταν ψηθει το κοτοπουλο, το κοβουμε σε λωριδες,οπως και τα κολοκυθακια και, μαζι με τα μανιταρια, τα βαζουμε στο σκευος  με τα ντοματινια.Προσθετουμε 2κσ. ελαιολαδο,τον μαιντανο ,την τριμμενη παρμεζανα και ενα πολτοποιημενο σκορδο(προαιρετικα) `η 1/2 κγλ πολτο σκορδου.Στραγγιζουμε τα ζυμαρικα μας και τα προσθετουμε στα υπολοιπα υλικα.Δοκιμαζουμε και, αν χρειαζεται,προσθετουμε αλατι και πιπερι.Ανακατευουμε και το φαγητο μας ειναι ετοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου