Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
180 γρ.σπαγγετι
1/2 κοκκινη πιπερια
1/2 πορτοκαλι πιπερια
1/2 κιτρινη πιπερια
1/2 πρασινη πιπερια
8 μαυρες ελιες(χωρις κουκουτσι)
20γρ. τριμμενη παρμεζανα
ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
σκορδο
φρεσκια ριγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψηνουμε τις πιπεριες σε τηγανι σχαρα και ταυτοχρονα, βραζουμε τα ζυμαρικα σε αλατισμενο νερο.Μολις ψηθουν οι πιπεριες,τις κοβουμε σε λωριδες και τις βαζουμε σε βαθυ σκευος.Προσθετουμε και τις ελιες,το πολτοποιημενο σκορδο,ελαιολαδο,αλατι,πιπερι και την φρεσκια ριγανη.Στραγγιζουμε τα ζυμαρικα και τα προσθετουμε και αυτα στο σκευος.Ανακατευουμε και σερβιρουμε με λιγο τριμμενο πεκορινο.Καλη σας ορεξη!!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου