Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΦΑΡΦΑΛΕ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
180 γρ.φαρφαλε
150γρ.βρασμενο κουνουπιδι
8 ελιες μαυρες(χωρις κουκουτσι,κομμενες στα 2)
1 κλωναρι σελερι ψιλοκομμενο
1 κρεμμυδι φρεσκο ψιλοκομμενο
1 καροτο τριμμενο
6 ντοματινια κομμενα στα 2
σκορδο
ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
μαιντανος ψιλοκομμενος
τριμ. παρμεζανα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε τα ζυμαρικα μας να βρασουν σε αλατισμενο νερο.Σωταρουμε το κρεμμυδι με το σελερι,το σκορδο και το καροτο.Προσθετουμε το κουνουπιδι ,τις ελιες,τα ντοματινια και λιγο απο το νερο που βραζουμε τα ζυμαρικα.Στραγγιζουμε τα ζυμαρικα και τα βαζουμε στην σαλτσα,προσθετουμε και αλατι,πιπερι,μαιντανο και ανακατευουμε.Μολις δεσει η σαλτσα,προσθετουμε παρμεζανα και σερβιρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου