Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ
4 καροτα
2 κολοκυθακια    
3 πατατες
1 κρεμμυδι
σκορδο
1 κλωναρι σελινο 
1\2 πιπερια
 3 κουταλιες ελαιολαδο
2 λιτρα νερο ζεστο η ζωμο λαχανικων
1 ντοματα
αλατι
πιπερι
                                                                                             ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και πλενουμε ολα τα λαχανικα.Τα ψιλοκοβουμε,τα σωταρουμε σε ελαιολαδο μεχρι να μαλακωσουν,προσθετουμε αλατι , πιπερι και το ζεστο νερο. Αφηνουμε να βρασουν και υπολογιζουμε το νερο ,ετσι ωστε οταν θα ειναι ετοιμα τα λαχανικα ,να σκεπαζονται απο το νερο.Τα λιωνουμε με το 'μπαστουνι' η με κλασικο μπλεντερ και σερβιρουμε με λιγη κρεμα γαλακτος απο πανω.Εναλλακτικα , μπορουμε να σερβιρουμε την σουπα μας με μια κουταλια γιαουρτι χωρις λιπαρα.Επισης,για να εχει η σουπα μας ακομη πιο βελουδινη υφη ,την περναμε απο σιτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου