ΥΛΙΚΑ
300 γρ. κοτοπουλο φιλετο
4 πατατες μεγαλες
1κιλο κολοκυθα κιτρινη
1 κρεμμυδι
σκορδο
δεντρολιβανο
3 κσ ελαιολαδο
1 ποτ. κρασι λευκο
αλατι
πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τις πατατες και την κολοκυθα,τα κοβουμε σε μεγαλους κυβους,το ιδιο και το κοτοπουλο.Καθαριζουμε και κοβουμε το κρεμμυδι και το σκορδο.Σε βαθυ σκευος ανακατευουμε ολα τα υλικα της συνταγης.Βαζουμε σε αντικολλητικο ταψακι,σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο,ψηνουμε για 45 λεπτα στους 190 βαθμους και αλλα 10 λεπτα στους 200 βαθμους(αφου βγαλουμε το αλουμινοχαρτο ) μεχρι να ροδισουν.
(Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και μπουτι κοτοπουλο-φιλεταρισμενο,προσθετοντας αν χρειαστει ζωμο κοτοπουλο για να μαλακωσει)
300 γρ. κοτοπουλο φιλετο
4 πατατες μεγαλες
1κιλο κολοκυθα κιτρινη
1 κρεμμυδι
σκορδο
δεντρολιβανο
3 κσ ελαιολαδο
1 ποτ. κρασι λευκο
αλατι
πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τις πατατες και την κολοκυθα,τα κοβουμε σε μεγαλους κυβους,το ιδιο και το κοτοπουλο.Καθαριζουμε και κοβουμε το κρεμμυδι και το σκορδο.Σε βαθυ σκευος ανακατευουμε ολα τα υλικα της συνταγης.Βαζουμε σε αντικολλητικο ταψακι,σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο,ψηνουμε για 45 λεπτα στους 190 βαθμους και αλλα 10 λεπτα στους 200 βαθμους(αφου βγαλουμε το αλουμινοχαρτο ) μεχρι να ροδισουν.
(Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και μπουτι κοτοπουλο-φιλεταρισμενο,προσθετοντας αν χρειαστει ζωμο κοτοπουλο για να μαλακωσει)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου