Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ (ΦΟΥΡΝΟΥ)

ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο μανιταρια πλευρωτους
8 ντοματινια
5 φετες σπεκ (κομμενο σε μικρα κομματια)
100 γρ. τυρι μοτσαρελα (κομμενο σε κυβους)
50 γρ. παρμεζανα τριμμενη
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
ροκα (1 ματσακι)
σκορδο
δενδρολιβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοβουμε τα μανιταρια σε λωριδες και τα ντοματινια στα τεσσερα.
Σωταρουμε τα πλευρωτους,το σκορδο και το δενδρολιβανο,προσθετουμε τα ντοματινια ,το σπεκ ,αλατι,πιπερι και τα ανακατευουμε.
 Τα βαζουμε σε αντικολλητικο ταψακι,καλυπτουμε με τα τυρια και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο (στους 200 βαθμους) για 10 λεπτα(η μεχρι να ροδισουν).


Σερβιρουμε με φρεσκια ροκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου