ΥΛΙΚΑ
300 γρ. κοτοπουλο φιλετο
2 φετες πανσετα η μπεικον
8 μανιταρια φρεσκα
3 αποξηραμενα βερυκοκα(προαιρετικα)
σκορδο
δενδρολιβανο
ελαιολαδο
1 1/2 ποτηρι κρασι κοκκινο
1 ποτηρι ζωμο κοτοπουλο
1/2 κουτ. βουτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοιγουμε το φιλετο,κοβουμε 2 μανιταρια σε φετες και τα υπολοιπα στα 4 και γεμιζουμε το κοτοπουλο με τα μανιταρια(φετες),την πανσετα και τα βερυκοκα,αλατι,πιπερι , δενδρολιβανο και το τυλιγουμε σε ρολο ( τυλιγμενο με μεμβρανη).
Το βαζουμε να βρασει σε καυτο νερο για 15 λεπτα.
Σωταρουμε τα μανιταρια με το σκορδο,σβηνουμε με το κρασι και προσθετουμε το ζωμο κοτοπουλο.
Αφαιρουμε την μεμβρανη απο το κοτοπουλο και το βαζουμε στην σαλτσα.Αφηνουμε να βρασει για 5 λεπτα,δενουμε την σαλτσα(αλευρι-βουτυρο) και σερβιρουμε ,αφου κοψουμε το ρολο σε φετες.
300 γρ. κοτοπουλο φιλετο
2 φετες πανσετα η μπεικον
8 μανιταρια φρεσκα
3 αποξηραμενα βερυκοκα(προαιρετικα)
σκορδο
δενδρολιβανο
ελαιολαδο
1 1/2 ποτηρι κρασι κοκκινο
1 ποτηρι ζωμο κοτοπουλο
1/2 κουτ. βουτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοιγουμε το φιλετο,κοβουμε 2 μανιταρια σε φετες και τα υπολοιπα στα 4 και γεμιζουμε το κοτοπουλο με τα μανιταρια(φετες),την πανσετα και τα βερυκοκα,αλατι,πιπερι , δενδρολιβανο και το τυλιγουμε σε ρολο ( τυλιγμενο με μεμβρανη).
Το βαζουμε να βρασει σε καυτο νερο για 15 λεπτα.
Σωταρουμε τα μανιταρια με το σκορδο,σβηνουμε με το κρασι και προσθετουμε το ζωμο κοτοπουλο.
Αφαιρουμε την μεμβρανη απο το κοτοπουλο και το βαζουμε στην σαλτσα.Αφηνουμε να βρασει για 5 λεπτα,δενουμε την σαλτσα(αλευρι-βουτυρο) και σερβιρουμε ,αφου κοψουμε το ρολο σε φετες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου