Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. κοτοπουλο φιλετο
2 κλωναρια σελερι ψιλοκομμενα
1 καροτο τριμμενο
6 μανιταρια σε φετες
4 κσ ελαιολαδο
1 λεμονι
αλατι
πιπερι
σκορδο(προαιρετικα)
μαιντανος ψιλοκομμενος
ροκα 
ντοματινια 
καρυδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε το κοτοπουλο,το κοβουμε σε πολυ λεπτες λωριδες,το βαζουμε σε βαθυ σκευος και προσθετουμε το σελερι,το καροτο,τα μανιταρια,αλατι,πιπερι,το χυμο του λεμονιου,το ελαιολαδο,τον μαιντανο και ανακατευουμε.(Εαν μας αρεσει το σκορδο,το προσθετουμε και αυτο τωρα).Σερβιρουμε με ροκα,ντοματινια και καρυδια .

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου