Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ (ΟΡΕΚΤΙΚΟ)

ΥΛΙΚΑ
5 πιπεριες χρωματιστες
500 γρ. ανθοτυρο
150 γρ. κατικι
30 γρ. παρμεζανα τριμ.
μαιντανος
ελαιολαδο
δενδρολιβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε τις πιπεριες και τις ψηνουμε στο φουρνο 15-20 λεπτα στους 200 βαθμους.Τις βγαζουμε απο το φουρνο και τις βαζουμε σε μια σακκουλα (για τροφιμα),την κλεινουμε καλά και τις αφηνουμε για 5 λεπτα.Τις ξεφλουδιζουμε (με προσοχη για να μην τις τρυπησουμε),κοβουμε και το κοτσανι και ειναι ετοιμες για γεμισμα.Ανακατευουμε ολα τα τυρια , προσθετουμε ψιλοκομμενο μαιντανο και δενδρολιβανο,αλατι,πιπερι,ελαιολαδο και εχουμε ενα κρεμωδες μειγμα.Γεμιζουμε τις πιπεριες μας με μικρο κουταλι ή κορνε και κοβουμε(με κοφτερο μαχαιρι) σε φετες.Μπορουμε να σερβιρουμε το πιατο μας κρυο ή ζεστο.
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Για ακομη πιο εντονη γευση,μπορειτε να προσθεσετε και ελιες στο μειγμα τυριων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου