Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1κιλο πατατες μικρες
αλατι
πιπερι
ριγανη
δεντρολιβανο
1 φυλλο δαφνης
2κσ μουσταρδα dijon
3 κσ ελαιολαδο
παρμεζανα τριμ. 








ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τις πατατες και τις βραζουμε σε αλατισμενο νερο μεχρι να μαλακωσουν (να τρυπιουνται,αλλα χωρις να λιωσουν).Τις βαζουμε σε πυρεξ με λιγο απο το νερο που εβραζαν.Προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα της συνταγης,ανακατευουμε ,πασπαλιζουμε με τριμ. παρμεζανα και ψηνουμε στους 200 βαθμους,μεχρι να ροδισουν.Μπορουμε να το σερβιρουμε σαν ορεκτικο με λιγες φετες προσουτο `η σαν συνοδευτικο στα κρεατικα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου