ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο μανιταρια chambingon
1/2 κιλο μανιταρια πλευρωτους
100 γρ. μανιταρια πορτσινι(μουλιασμενα σε νερο)
2 κρεμμυδια μετρια
100 ml κρεμα γαλακτος
σκορδο
μαιντανο
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
westchester sauce
1κσ κορν φλαουρ
ζωμος λαχανικων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και κοβουμε τα μανιταρια σε φετες,ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι και τα σωταρουμε σε ελαιολαδο,προσθετουμε το σκορδο (ολοκληρο για να μπορουμε να το βγαλουμε),προσθετουμε αλατι και πιπερι,τον ζωμο λαχανικων (ζεστο),το νερο που μουλιασαμε τα πορτσινι και αφηνουμε να βρασουν για 15 λεπτα.Προσθετουμε την κρεμα γαλακτος , 1 κγλ westchester sauce και το κορν φλαουρ (αραιωμενο σε λιγο νερο).Βραζουμε για 3 λεπτα ακομη και η σουπα μας ειναι ετοιμη.Σερβιρουμε με λιγο λαδι τρουφας και ψιλοκομμενο μαιντανο.
1/2 κιλο μανιταρια chambingon
1/2 κιλο μανιταρια πλευρωτους
100 γρ. μανιταρια πορτσινι(μουλιασμενα σε νερο)
2 κρεμμυδια μετρια
100 ml κρεμα γαλακτος
σκορδο
μαιντανο
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
westchester sauce
1κσ κορν φλαουρ
ζωμος λαχανικων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και κοβουμε τα μανιταρια σε φετες,ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι και τα σωταρουμε σε ελαιολαδο,προσθετουμε το σκορδο (ολοκληρο για να μπορουμε να το βγαλουμε),προσθετουμε αλατι και πιπερι,τον ζωμο λαχανικων (ζεστο),το νερο που μουλιασαμε τα πορτσινι και αφηνουμε να βρασουν για 15 λεπτα.Προσθετουμε την κρεμα γαλακτος , 1 κγλ westchester sauce και το κορν φλαουρ (αραιωμενο σε λιγο νερο).Βραζουμε για 3 λεπτα ακομη και η σουπα μας ειναι ετοιμη.Σερβιρουμε με λιγο λαδι τρουφας και ψιλοκομμενο μαιντανο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου