Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΥΛΙΚΑ
1κ. κιμας (μοσχαρι)
1 κρεμμυδι μεγαλο ψιλοκομμενο
1 αυγο
100 γρ. ψωμι μπαγιατικο μουλιασμενο-στραγγισμενο
1 κγλ. αλατι
1/2 κγλ πιπερι μαυρο
1 κγλ. ριγανη
1κσ μαιντανος  ψιλοκομμενος
2 κσ ελαιολαδο
1κσ. τριμ. παρμεζανα
1 ντοματα τριμμενη
1κσ δυοσμος ψιλοκομμενος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε  ολα τα υλικα σε βαθυ σκευος,τα ζυμωνουμε μεχρι να δεσουν μεταξυ τους και πλαθουμε τα μπιφτεκια μας.Τα ψηνουμε στην σχαρα η στον φουρνο και σερβιρουμε με πατατες η σαλατα.Προαιρετικα ,συνοδευονται και απο σαλτσα γκοργκοντζολα η ροκφορ.(Βαζουμε σε ενα κατσαρολακι 200 ml κρεμα γαλακτος ,30 γρ. τυρι,αλατι,πιπερι,τα λιωνουμε και περιχυνουμε τα μπιφτεκια).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου