Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

PENNE ARRABIATA

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. πεννες
2 μικρες πιπεριες καυτερες
σκορδο
μαιντανος
σαλτσα ντοματας(βλ. προηγ. αναρτηση ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ  ΒΑΣΗ )
αλατι
ελαιολαδο
πιπερι
παρμεζανα τριμ.(προαιρ.)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τα ζυμαρικα(σε αλατισμενο νερο),σωταρουμε την πιπερια ,το σκορδο,προσθετουμε και τον μαιντανο,την σαλτσα ντοματας(2 φλ.),αλατι,πιπερι και αφηνουμε να βρασουν για 3-4 λεπτα και προσθετουμε και τα ζυμαρικα.Ανακατευουμε και σερβιρουμε με τριμμενη παρμεζανα και φρεσκοτριμμενο πιπερι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου