Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ


ΥΛΙΚΑ(για 2 ατομα)
250 γρ. σπαγγετι
15 μυδια
6 κυδωνια
8 βογκολε
4 γαριδες μετριες
5 κσ ελαιολαδο
1 σκελ. σκορδο
6 ντοματινια (κομμενα στα 4)
2 ωριμες αποφλοιωμενες , ψιλοκομμενες ντοματες
μαιντανο
πιπερι
1/2 ποτηρι λευκο κρασι
προαιρετικα καυτερη πιπερια



 

 Σωταρουμε τις γαριδες με το σκορδο
Σβηνουμε με λευκο κρασι
Προσθετουμε τον μαιντανο και την ντοματα
Κατοπιν προσθετουμε ολα τα οστρακοειδη,τα σκεπαζουμε και τα αφηνουμε μεχρι να ανοιξουν.
Βαζουμε να βρασουν τα ζυμαρικα σε αλατισμενο νερο,για 9-12 λεπτα.
Οταν τα ζυμαρικα ειναι ετοιμα ,τα σουρωνουμε και τα προσθετουμε στην σαλτσα.
Τα αφηνουμε να βρασουν με την σαλτσα για 2-3 λεπτα και τα σερβιρουμε , αφου προσθεσουμε φρεσκοτριμμενο πιπερι, ψιλοκομμενο μαιντανο και σταγονες extra παρθενο ελαιολαδο!!





ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου