ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
ΥΛΙΚΑ(για 2 ατομα)
200γρ.σπαγγετι
3 φετες πανσετα η μπεικον
30 γρ. παρμεζανα
30 γρ. πεκορινο
1κσ βιταμ η φρεσκο βουτυρο
1κσ βιταμ η φρεσκο βουτυρο
αλατι
φρεσκο πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τα ζυμαρικα al dente
Σωταρουμε την πανσετα,προσθετουμε τα ζυμαρικα,αλατι,πιπερι και ανακατευουμε.
Σε
ενα βαθυ μπωλ ,χτυπαμε τα αυγα με αυγοδαρτη,μαζι με τα
τυρια.Προσθετουμε και τα ζυμαρικα και ανακατευουμε.Σερβιρουμε αμεσως με
φρεσκοτριμμενο πιπερι.
Εναλλακτικα ,μπορειτε να χτυπησετε μονο τους κροκους με 200γρ. κρεμα γαλακτος και να τα ανακατεψετε στην κατσαρολα με τα ζυμαρικα,μεχρι να δεσει η σαλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου