Σάββατο 22 Ιουνίου 2013


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ   ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
ΥΛΙΚΑ(για 2 ατομα)
200γρ.σπαγγετι
2 αυγα μετρια βιολογικα
3 φετες πανσετα η μπεικον
30 γρ. παρμεζανα
30 γρ. πεκορινο
1κσ βιταμ  η  φρεσκο βουτυρο
αλατι
φρεσκο πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τα ζυμαρικα al dente
Σωταρουμε την πανσετα,προσθετουμε  τα ζυμαρικα,αλατι,πιπερι και ανακατευουμε.
Σε ενα βαθυ μπωλ ,χτυπαμε τα αυγα με αυγοδαρτη,μαζι με τα τυρια.Προσθετουμε και τα ζυμαρικα και ανακατευουμε.Σερβιρουμε αμεσως με φρεσκοτριμμενο πιπερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου