Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

                                                    Πέστο Βασιλικού



Υλικά                                     

160γρ  Φύλλα Βασιλικού
120ml  Ελαιόλαδο
30γρ Παρμεζάνα
30γρ   Κουκουνάρι
30γρ    Πεκορίνο
Μια σκελίδα σκόρδο
Αλάτι-Πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά  στο μίξερ μέχρι να το μείγμα να γίνει ομοιογενές και το Πέστο σας θα είναι έτοιμο.




 Μπορούμε έτσι να φτιάξουμε μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα προσθέτοντας στο πέστο βραστά ζυμαρικά.

(2 κ.σ. σε 1 μεριδα ζυμαρικα-100γρ.)

Εαν εχετε γουδι,χρησιμοποιηστε το!!!Διατηρουνται καλυτερα ολα τα αρωματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου