Πέστο Βασιλικού
Υλικά
160γρ Φύλλα Βασιλικού
120ml Ελαιόλαδο
30γρ Παρμεζάνα
30γρ Κουκουνάρι
30γρ Πεκορίνο
Μια σκελίδα σκόρδο
Αλάτι-Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να το μείγμα να γίνει ομοιογενές και το Πέστο σας θα είναι έτοιμο.
Μπορούμε έτσι να φτιάξουμε μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα προσθέτοντας στο πέστο βραστά ζυμαρικά.
(2 κ.σ. σε 1 μεριδα ζυμαρικα-100γρ.)
Εαν εχετε γουδι,χρησιμοποιηστε το!!!Διατηρουνται καλυτερα ολα τα αρωματα.
Υλικά
160γρ Φύλλα Βασιλικού
120ml Ελαιόλαδο
30γρ Παρμεζάνα
30γρ Κουκουνάρι
30γρ Πεκορίνο
Μια σκελίδα σκόρδο
Αλάτι-Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να το μείγμα να γίνει ομοιογενές και το Πέστο σας θα είναι έτοιμο.
Μπορούμε έτσι να φτιάξουμε μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα προσθέτοντας στο πέστο βραστά ζυμαρικά.
(2 κ.σ. σε 1 μεριδα ζυμαρικα-100γρ.)
Εαν εχετε γουδι,χρησιμοποιηστε το!!!Διατηρουνται καλυτερα ολα τα αρωματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου