Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΣΙΝΙ


ΥΛΙΚΑ(για 2 ατομα)
240 γρ.φετουτσινι
40 γρ. μανιταρια πορτσινι (αποξ.)
1 σκελ.σκορδο
3 κ.σ. ελαιολαδο
5 ντοματινια (κομμενα στα 2)
αλατι
πιπερι
1/2 ποτηρι κρασι λευκο
1/2 ποτηρι σωμο λαχανικων
μαιντανο
Προαιρετικα , λαδι τρουφας και παρμεζανα τριμμενη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιαζουμε τα μανιταρια (σε 1 ποτηρινερο) για 15 λεπτα(η μεχρι να μαλακωσουν)
Σωταρουμε τα μανιταρια με το σκορδο για 3 περιπου λεπτα(σε μετρια φωτια)
Σβηνουμε με λευκο κρασι,αφηνουμε να εξατμιστει το κρασι,προσθετουμε τα ντοματινια,τον μαιντανο,τον ζωμο λαχανικων και λιγο απο το νερο που μουλιασαμε τα μανιταρια,αλατι,πιπερι και βραζουμε για 5 λεπτα.Ταυτοχρονα, βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο για 5-6 λεπτα,τα στραγγιζουμε και τα προσθετουμε στην σαλτσα.Ανακατευουμε και σερβιρουμε,προσθετοντας λαδι τρουφας,τρ.παρμεζανα και φρεσκοτριμμενο πιπερι.Καλη ορεξη!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου