Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ

ΥΛΙΚΑ (για 2 ατομα)

200 γρ, πεννε
2-3 ωριμες ντοματες τριμμενες
40 γρ. καπαρη
40 γρ. ελιες (ροδελες)
4 κσ ελαιολαδο
σκορδο
αλατι
πιπερι
30 γρ, παρμεζανα
μαιντανος
1/2 ποτηρι λευκο κρασι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταινουμε το λαδι ,σωταρουμε τις ελιες,την καπαρη και το σκορδο.Σβηνουμε με το κρασι,αφηνουμε να εξατμιστει και ριχνουμε την ντοματα.Αφηνουμε να βρασει για 8-10 λεπτα.Προσθετουμε αλατι,πιπερι,μαιντανο,τα βρασμενα ζυμαρικα (al dente) ,ανακατευουμε καλα  και το φαγητο μας ειναι ετοιμο!!Σερβιρουμε με τριμμενη παερμεζανα.

Για πιο εντονη γευση , μπορουμε να προσθεσουμε στην σαλτσα μας φιλετα αντσουγιας και λιγη καυτερη πιπερια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου