Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ
Νιοκι (περιπου 20 τμχ/μεριδα)
125 γρ. μοτσαρελα
2 ντοματες 
2 κσ παρμεζανα τριμμενη
1 κουτ.σ. ελαιολαδο
αλατι
πιπερι
φρεσκο βασιλικο
σκορδο

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαριζουμε και κοβουμε την ντοματα σε κυβους.Ζεσταινουμε σε  ενα τηγανι το λαδι,σωταρουμε το σκορδο(ολοκληρο και μετα το πεταμε) και προσθετουμε την ντοματα ,το αλατι ,το πιπερι,1 κσ~ ζεστο νερο `η ζωμο λαχανικων και αφηνουμε να βρασουν.Σε αλλο σκευος βαζουμε να βρασουν τα νιοκι μας (σε βραστο αλατισμενο νερο) μεχρι να βγουν στην επιφανεια.Τοτε,με μια τρυπητη κουταλα,βγαζουμε τα νιοκι και τα προσθετουμε στην ετοιμη σαλτσα μας. Προσθετουμε την μοτσαρελα (σε κυβακια) ,τον φρεσκο βασιλικο και την παρμεζανα και αφου ανακατεψουμε ελαφρως,ειναι ετοιμο για σερβιρισμα.Καλη σας ορεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου