Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ

ΥΛΙΚΑ
180 γρ. ταλιατελες
300 γρ. σολωμος (σε μικρα κομματια)
150 γρ. μπροκολο (ελαφρως βρασμενο για 2-3 λεπτα)
8 ντοματινια(κομμενα στα 4)
σκορδο
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
κροκος Κοζανης
ανιθος
ζωμος ψαριου (~1ποτ.κρασιου)
1/2 σφηνακι βοτκα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τα ζυμαρικα (σε αλατισμενο νερο),ενω ταυτοχρονα σωταρουμε τον σολωμο.Προσθετουμε το σκορδο και το μπροκολο και σβηνουμε με την βοτκα.Αφηνουμε να εξατμιστει και σβηνουμε ξανα με τον ζωμο ψαριου `η με νερο απο τα ζυμαρικα που βραζουν.Προσθετουμε τα ντοματινια και αφηνουμε να βρασουν για ~3 λεπτα.Προσθετουμε τον κροκο Κοζανης και τον ανιθο και δοκιμαζουμε.Αν χρειαζεται,προσθετουμε αλατι.Στραγγιζουμε τα ζυμαρικα και τα βαζουμε στην σαλτσα,ανακατευουμε και σερβιρουμε με φρεσκοτριμμενο πιπερι.Καλη σας ορεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου