Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ VERDE ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. ταλιατελες
10 μετριες γαριδες
5 λιαστες ντοματες
100 γρ. μανιταρια
σκορδο
ελαιολαδο
κονιακ
αλατι
πιπερι
ζωμο ψαριου(1 φλ.)
μαιντανος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και πλενουμε τις γαριδες.Κοβουμε τα μανιταρια και τις λιαστες ντοματες .Βαζουμε τα ζυμαρικα μας να βρασουν σε αλατισμενο νερο για 6 λεπτα.

Σωταρουμε στο ελαιολαδο τις γαριδες και το σκορδο,τα μανιταρια και την λιαστη ντοματα.Σβηνουμε με κονιακ,αφηνουμε να εξατμιστει και προσθετουμε τον ζωμο ψαριου,αλατι,πιπερι,μαιντανο και αφηνουμε να βρασει για 4 περιπου λεπτα. Στραγγιζουμε τα ζυμαρικα μας και τα βαζουμε στην σαλτσα.Ανακατευουμε καλα και σερβιρουμε με σταγονες φρεσκου ελαιολαδου και φρεσκοτριμενο πιπερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου