Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΝΝΕ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. πεννε
1 μελιτζανα
8 ελιες μαυρες
1 μετρια ντοματα η 8 ντοματινια
30 γρ. πεκορινο
σκορδο
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
φρεσκο βασιλικο
ζωμο λαχανικων η νερο απο τα ζυμαρικα που βραζουν


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε την μελιτζανα σε κυβακια και αφου αλατιζουμε την αφηνουμε σε σουρωτηρι μεχρι να ιδρωσει (για να ξεπικρισει).Μετα την αλευρωνουμε και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι.Αφηνουμε σε χαρτι για στραγγιξει το λαδι.Καθαριζουμε τις ελιες .Βαζουμε τα ζυμαρικα μας να βρασουν σε αλατισμενο νερο.Σωταρουμε το σκορδο ,προσθετουμε την ντοματα,ζωμο λαχανικων,την τηγανισμενη μελιτζανα,τις ελιες,τον βασιλικο,αλατοπιπερωνουμε και αφηνουμε να βρασουν  για 5 λεπτα.Προσθετουμε τα βρασμενα ζυμαρικα,το πεκορινο,ανακατευουμε και σερβιρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου