ΥΛΙΚΑ
200 γρ. φετουτσινι
7 μανιταρια champignon
2 κολοκυθακια
10 ντοματινια
4 μικρα μπουκετα μπροκολο
σελερι
σκορδο
μαιντανος
βασιλικος
ελαιολαδο
λευκο κρασι
ζωμος λαχανικων σπιτικος(βλ. προηγ. αναρτησεις) η 1 κυβος
αλατι
πιπερι
30 γρ. τριμ. παρμεζανα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και κοβουμε τα λαχανικα. Σωταρουμε σε ελαιολαδο τα κολοκυθακια,τα μανιταρια , το σκορδο , το σελερι και το μπροκολο.Τα σβηνουμε με το κρασι, αφηνουμε να εξατμιστει και προσθετουμε τα ντοματινια και το ζωμο λαχανικων, μαιντανο, βασιλικο και αφηνουμε να βρασει.Ταυτοχρονα , σε αλατισμενο νερο, βραζουμε τα ζυμαρικα.Οταν αυτα ειναι ετοιμα , τα στραγγιζουμε και τα προσθετουμε στην σαλτσα που βραζει.Ανακατευουμε και σερβιρουμε με λιγη τριμμενη παρμεζανα.
200 γρ. φετουτσινι
7 μανιταρια champignon
2 κολοκυθακια
10 ντοματινια
4 μικρα μπουκετα μπροκολο
σελερι
σκορδο
μαιντανος
βασιλικος
ελαιολαδο
λευκο κρασι
ζωμος λαχανικων σπιτικος(βλ. προηγ. αναρτησεις) η 1 κυβος
αλατι
πιπερι
30 γρ. τριμ. παρμεζανα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και κοβουμε τα λαχανικα. Σωταρουμε σε ελαιολαδο τα κολοκυθακια,τα μανιταρια , το σκορδο , το σελερι και το μπροκολο.Τα σβηνουμε με το κρασι, αφηνουμε να εξατμιστει και προσθετουμε τα ντοματινια και το ζωμο λαχανικων, μαιντανο, βασιλικο και αφηνουμε να βρασει.Ταυτοχρονα , σε αλατισμενο νερο, βραζουμε τα ζυμαρικα.Οταν αυτα ειναι ετοιμα , τα στραγγιζουμε και τα προσθετουμε στην σαλτσα που βραζει.Ανακατευουμε και σερβιρουμε με λιγη τριμμενη παρμεζανα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου