ΥΛΙΚΑ
1/2 σολωμος(μια πλευρα-αν εχετε ολοκληρο σολωμο βλ.παλαιοτερη αναρτηση για φιλεταρισμα )
1 κρεμμυδι
χυμος λεμονιου
νερο
μαυρο πιπερι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
φυλλα ροκας
κολοκυθακια
βινεγκρετ λεμονιου
ανιθος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με κοφτερο μαχαιρι,κοβουμε τον σολωμο σε πολυ λεπτες φετες .Ετοιμαζουμε την μαριναδα μας με 2 μερη νερο,1 μερος χυμο λεμονιου,μαυρο πιπερι και 1 κρεμμυδι κομμενο σε ροδελες.Βαζουμε τις φετες σολωμου στην μαριναδα (να καλυπτονται) και το αφηνουμε για 24 ωρες(`η μεχρι να ασπρισει).Σερβιρουμε πανω σε φυλλα ροκας,με τα κρεμμυδια απο την μαριναδα,ανιθο και φρεσκο κολοκυθακι,κομμενο σε λεπτες λωριδες και μαριναρισμενο σε χυμο λεμονιου.
1/2 σολωμος(μια πλευρα-αν εχετε ολοκληρο σολωμο βλ.παλαιοτερη αναρτηση για φιλεταρισμα )
1 κρεμμυδι
χυμος λεμονιου
νερο
μαυρο πιπερι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
φυλλα ροκας
κολοκυθακια
βινεγκρετ λεμονιου
ανιθος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με κοφτερο μαχαιρι,κοβουμε τον σολωμο σε πολυ λεπτες φετες .Ετοιμαζουμε την μαριναδα μας με 2 μερη νερο,1 μερος χυμο λεμονιου,μαυρο πιπερι και 1 κρεμμυδι κομμενο σε ροδελες.Βαζουμε τις φετες σολωμου στην μαριναδα (να καλυπτονται) και το αφηνουμε για 24 ωρες(`η μεχρι να ασπρισει).Σερβιρουμε πανω σε φυλλα ροκας,με τα κρεμμυδια απο την μαριναδα,ανιθο και φρεσκο κολοκυθακι,κομμενο σε λεπτες λωριδες και μαριναρισμενο σε χυμο λεμονιου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου