Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1μπ.μοτσαρελα  125 γρ. 
1 ντοματα
200 γρ. λιγκουινι
ελαιολαδο
φρεσκος βασιλικος
2 κσ. παρμεζανα
αλατι
πιπερι
σκορδο
φρεσκος μαιντανος 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τα ζυμαρικα μας σε αλατισμενο νερο.Κοβουμε την μοτσαρελα σε κυβους.Αφαιρουμε τους σπορους απο την ντοματα και την κοβουμε σε κυβους.Πλενουμε τον βασιλικο και τον μαιντανο και τα ψιλοκοβουμε.Καθαριζουμε και ψιλοκοβουμε το σκορδο.Βαζουμε ολα τα υλικα σε ενα βαθυ σκευος (να χωρεσουν και τα ζυμαρικα).Στραγγιζουμε τα βρασμενα ζυμαρικα και τα προσθετουμε στα υπολοιπα υλικα.Ανακατευουμε καλα και σερβιρουμε με φρεσκοτριμμενο πιπερι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου