Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΦΑΓΚΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 φαγκρι
1 μεγαλη πατατα
2 καροτα
1 πιπερια πρασινη
1 πιπερια κοκκινη
1 κολοκυθακι
1 κρεμμμυδι
1 ντοματα
ελαιολαδο
αλατι
μαυρο πιπερι
σελινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και πλενουμε καλα το ψαρι.Πλενουμε καλα τα λαχανικα μας και τα κοβουμε σε λεπτες ροδελες.Τα αλατοπιπερωνουμε ,ραντιζουμε με ελαιολαδο και αφου τα ανακατεψουμε, τα βαζουμε σε βαθυ ταψακι.Αλατοπιπερωνουμε και το φαγκρι και το βαζουμε και αυτο στο ταψακι μας με τα λαχανικα.Προσθετουμε 1/2 ποτηρι νερο `η λευκο κρασι και καλυπτουμε το σκευος μας  με αλουμινοχαρτο.Ψηνουμε στους 180 βαθμους για ~ 40 λεπτα(εξαρταται και απο τον φουρνο σας).Λιγο πριν το τελος , αφαιρουμε το αλουμινοχαρτο για να παρουν χρωμα τα λαχανικα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου