Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΖΕΛΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φραουλες
250 γρ. γιαουρτι 2 %
2 κ.σ. ζαχαρη
100 ml γαλα
3 φυλλα ζελατινης
τριμμενη κουβερτουρα(προαιρετικα) `η σιροπι σοκολατας



 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Καθαριζουμε πλενουμε και κοβουμε στα 4 τις φραουλες.Τις βαζουμε σε κατσαρολακι (αντικολλητικο) χωρις νερο , με την ζαχαρη και αφηνουμε,ανακατευοντας κατα διαστηματα,μεχρι να λιωσουν.Βαζουμε τα φυλλα ζελατινης σε κρυο νερο να μαλακωσουν (να σκεπαζονται).Βγαζουμε τις φραουλες , προσθετουμε την ζελατινη και ανακατευουμε.Σε αλλο σκευος αναμειγνυουμε το γαλα με το γιαουρτι και προσθετουμε τις (χλιαρες) φραουλες.Ανακατευουμε καλα,το βαζουμε σε φορμα και αφηνουμε στο ψυγειο μεχρι να δεσει.Σερβιρουμε με τριμμενη σοκολατα `η σιροπι σοκολατας και φρεσκες φραουλες.









1 σχόλιο: