Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΥΛΙΚΑ
10 μανιταρια
6 γαριδες μετριες καθαρισμενες
1/2 κρεμμυδι
1 σκορδο
100 γρ. σπανακι
ντοματα φρεσκια
φρυγανια τριμ.
αλατι
πιπερι
ελαιολαδο
μαιντανο
δενδρολιβανο





ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα μανιταρια,βγαζουμε το κοτσανι(δεν το πεταμε!) και τα ψηνουμε σε μετριο προθερμασμενο φουρνο για 10-15 λεπτα.Προετοιμαζουμε την γεμιση ψιλοκοβωνταςολα τα υλικα,τα σωταρουμε (λαδι,κρεμμυδι,σκορδο,γαριδα,τα κοτσανια απο τα μανιταρια,σπανακι,ντοματα φρεσκια).Αλατοπιπερωνουμε,προσθετουμε μαιντανο και δενδρολιβανο,ανακατευουμε και γεμιζουμε τα μανιταρια.Πασπαλιζουμε με την τριμ. φρυγανια και ψηνουμε ξανα για αλλα 10 λεπτα περιπου.(μεχρι να δημιουργηθει μια λεπτη κρουστα).Σερβιρουμε με σαλατα ροκα-ντοματινια-ελαιολαδο-ξυδι   μπαλσαμικο.Καλη σας ορεξη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου