ΥΛΙΚΑ
Σαλατα γαλλικη
Λολα κοκκινη
Πιπεριες(διαφορα χρωματα)
Κολοκυθακια
Καροτα
Μανιταρια
Παρμεζανα(τριμ.)
Ελαιολαδο
Αλατι
Καραμελωμενο μπαλσαμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και κοβουμε σε φετες τα λαχανικα και τα ψηνουμε σε αντικολλητικο τηγανι-ψηστιερα η στο φουρνο στο γκριλ.Αφου ψηθουν, τα κοβουμε σε λωριδες και τα βαζουμε σε μπωλ.Πλενουμε την λολα και την σαλατα και τις κοβουμε στο ιδιο μπωλ.Ανακατευουμε καλα
και περιχυνουμε με την σως.
(Το μαρουλι ,την λολα,το ιceberg κτλπ, καλο ειναι να τα κοβουμε με τα χερια μας σε κομματια, η με πλαστικο μαχαιρι ,ειδικο για λαχανικα.Αποφευγουμε το μεταλλικο μαχαιρι γιατι οξειδωνονται τα λαχανικα)
Σαλατα γαλλικη
Λολα κοκκινη
Πιπεριες(διαφορα χρωματα)
Κολοκυθακια
Καροτα
Μανιταρια
Παρμεζανα(τριμ.)
Ελαιολαδο
Αλατι
Καραμελωμενο μπαλσαμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε και κοβουμε σε φετες τα λαχανικα και τα ψηνουμε σε αντικολλητικο τηγανι-ψηστιερα η στο φουρνο στο γκριλ.Αφου ψηθουν, τα κοβουμε σε λωριδες και τα βαζουμε σε μπωλ.Πλενουμε την λολα και την σαλατα και τις κοβουμε στο ιδιο μπωλ.Ανακατευουμε καλα
και περιχυνουμε με την σως.
(Το μαρουλι ,την λολα,το ιceberg κτλπ, καλο ειναι να τα κοβουμε με τα χερια μας σε κομματια, η με πλαστικο μαχαιρι ,ειδικο για λαχανικα.Αποφευγουμε το μεταλλικο μαχαιρι γιατι οξειδωνονται τα λαχανικα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου