ΥΛΙΚΑ
Ιceberg
Φινοκιο
Σαλατα γαλλικη
Προσουτο
Παρμεζανα(φλουδες)
Βινεγκρετ λεμονιου(ελαιολαδο-αλατι-πιπερι-λεμονι-μουσταρδα-1 πρεζα ζαχαρη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε τα λαχανικα, κοβουμε το φινοκιο σε λεπτες φετες και τα ανακατευουμε σε μπωλ.
Προσθετουμε τις φετες προσουτο και τις φλουδες παρμεζανας.
Χτυπαμε την σως και περιχυνουμε την σαλατα μας.
Ιceberg
Φινοκιο
Σαλατα γαλλικη
Προσουτο
Παρμεζανα(φλουδες)
Βινεγκρετ λεμονιου(ελαιολαδο-αλατι-πιπερι-λεμονι-μουσταρδα-1 πρεζα ζαχαρη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε τα λαχανικα, κοβουμε το φινοκιο σε λεπτες φετες και τα ανακατευουμε σε μπωλ.
Προσθετουμε τις φετες προσουτο και τις φλουδες παρμεζανας.
Χτυπαμε την σως και περιχυνουμε την σαλατα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου