Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ,ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ



ΥΛΙΚΑ
Σπανακι
Σαλατα γαλλικη
Μηλο (κοκκινο)
Αχλαδι
Καρυδια
Γιαουρτι στραγγιστο  2% (1/2 κεσεδακι)
Χυμο απο 1 πορτοκαλι
Δυοσμος(φυλλα)
Αλατι
Γουορτσεστερ σως(2-3 σταγονες)







                                                                                                        ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Πλενουμε καλα τα λαχανικα ,τα κοβουμε και τα βαζουμε σε βαθυ μπωλ.
Καθαριζουμε τα φρουτα και τα κοβουμε σε φετες(τα ραντιζουμε με ελαχιστο χυμο λεμονιου για να μην μαυρισουν).Ανακατευουμε καλα το γιαουρτι με τον χυμο πορτοκαλιου,ριχνουμε και 2-3 σταγονες γουορτσεστερ σως(για αρωμα και πιο δυνατη γευση) ,αλατι και περιχυνουμε την σαλατα μας.Διακοσμουμε με τα φυλλα δυοσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου