Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ

 ΥΛΙΚΑ
200 γρ. καροτο βρασμενο
200 γρ. μπροκολο βρασμενο
200 γρ. ψαρι (σφυριδα `η μπακαλιαρο) βρασμενο
ελαιολαδο
χυμο λεμονιου
αλατι
πιπερι
φυλλα φρεσκου βασιλικου


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε το καροτο σε φετες,το μπροκολο σε μικρα μπουκετακια και το ψαρι σε μικρα κομματια.Τα ανακατευουμε σε ενα βαθυ σκευος,προσθετοντας και τον ψιλοκομμενο βασιλικο,το ελαιολαδο,αλατι,πιπερι και τον χυμο λεμονιου. Καλη σας ορεξη!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου